Hirdetés

Az Epic Games Store jövő heti ingyenes játéka több szempontból is egyedülálló lesz

|

Egy igazi különlegességet kapunk hamarosan, ami horror hangulatú, de nem olyan, mint amikhez manapság hozzá vagyunk szokva.

Hirdetés

Kaptunk már AAA legendáktól kezdve, indie csodákon át játékfejlesztő eszközökig mindent az Epic Games Store-tól. A felhozatal egészen sokszínű, ezt színesíti még tovább a Duskers című játék, amely jövő hét csütörtökön válik ingyenessé az alkalmazásboltban. 

Első látásra meglehetősen minimalista (konyhanyelven: nem szép) alkotásról van szó, amelyben egy drónt irányítva fel kell fedeznünk egy lepusztult világ titkait. Feladatunk, hogy kiderítsük mi hozta el a véget, és nem fogjuk közben biztonságban érezni magunkat, az már az alábbi kedvcsinálóból is jól látható.

Hirdetés

Nyilván az egyedi vizuális megoldás pont azt erősíti, hogy egy drón szemével lássuk a világot. Adatok, vonalak, villódzó színes fények: a Duskers nagyon különleges tálalással meséli el történetét. Miközben átkutatjuk az adott helyszíneket fejlesztéseket, vagy éppen szörnyeket találhatunk, melyek nyilván széttépnek majd minket, ha nem figyelünk rájuk.

A Duskers február 23-tól lesz ingyenesen elérhető március 2-ig. Addig ne felejtsétek el behúzni a Warpips című csodát sem, ami éppen most érhető el ingyen az Epic Games Store polcán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)