Hirdetés

Az Epic Games Store jövő heti ingyenes játéka a Ghibli stúdió stílusát idézi majd meg

|

Ha egy kellemes játékélményre vágysz, ami csöpög a Ghibli stúdió stílusától, akkor ezt az ajándékot nem akarod kihagyni.

Hirdetés

Ha most felnéztek az Epic Games Store-ba, találtok két remek kis kalandot teljesen ingyen. A Call of the Wild: The Angler egy nyílt világú horgászjáték, ami minden lehetséges eszközzel szeretné szimulálni a hobbi legjobb részeit. Mellette szintén díjmentesen behúzható az Invincible Presents: Atom Eve, egy RPG-be öntött visual novel mindenki kedvenc képregényvilágában.

Már azt is tudjuk, hogy jövő héten is különleges élmény vár ránk, az Islets képében, ami olyan, mintha a Ghibli filmjeinek mellékszereplőiről szólna.

Kyle Thompson metroidveniájában egy harcos alakítunk, aki az égben lebegő szigeteket akarja újra egyesíteni. Ehhez több helyszínt kell meglátogatnunk, rengeteg ellenfelet kell leküzdenünk, és mindent meg kell tennünk azért, hogy aktiválhassuk az adott sziget mágneses magját. Kapcsolatokat építünk, új arcokkal barátkozunk, és igyekezzük megváltani a világot.

Hirdetés

Trailer is van hozzá, lehet nézegetni a következő napokban, hátha meghozza a kedvet a játékhoz:

Az irtó cuki kis móka március 28-tól lesz ingyenes az Epic Games Store-ban, egészen pontosan április 4-ig markolhatjuk majd fel, szerintünk mindenképpen megér majd egy próbát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)