Hirdetés

A Warhammer univerzuma átvette a hatalmat az Xbox Free Play Days ajánlata felett, 9 játékot pörgethetünk ingyen

|

Akár komoly stratégiai élményekre, vérgőzös akcióra, vagy mágikus hódításra vágysz, az Xbox FreePlayDays most neked szól.

Hirdetés

Tegnap futott le a Games Workshop Warhammer eseménye, ahol rengeteg videojátékos bejelentés történt a rajongók legnagyobb örömére, és a háborús hangulatra most az Xbox csapta is ráfeküdt. A szokásos heti FreePlayDays eseményt, most a Warhammer franchise uralja összesen 9 játékkal. A lenti címeket minden Game Pass Core és Ultimate tag ingyen pörgetheti majd hétfő reggelig, és ha valamelyik megtetszene, akkor azt akciósan be is szerezhetik.

A FreePlayDays során az Xbox csapat 2-3 játékot szokott ingyen kínálni, de ennél most jóval bőségesebb az ajánlat, ami azért akkor is érdekes, ha nem vagy annyira otthon a Warhammer univerzumban.

Hirdetés

Álljon hát itt a teljes lista, melyből sajnos nem az összes címet akciózták le:

A fenti játékokat pontosan május 27. reggeléig pörgetheted ingyen. Utána meg kell majd vásárolni az adott játékot annak folytatásához, de az elért eredményeid és mentéseid megmaradnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)