Hirdetés

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 első DLC-je mindenki számára ingyenes lesz

|

A CI Games nagyon röstelli, hogy késnek a játék PlayStation 5-ös verziójával, így bocsánatkérésül ingyen adják az első csomagot.

Hirdetés

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 megjelenési dátuma már kőbe van vésve, legalábbis, ami a platformok nagyját illeti. Sajnos a PlayStation 5-ös változattal csúszni fognak a fejlesztők, és jelenleg még azt sem tudják biztosan, hogy mennyit.

A csapat keményen dolgozik a játék befejezésén, közben pedig már a megjelenés utáni tartalmakat is elkezdték összerakni, melyekből az első csomagot ingyen adják majd mindenkinek.

A CI Games ezzel szeretné megköszönni a rajongók türelmét, és egyben bocsánatot kérni azoktól, akiknek várniuk kell még a PlayStation 5-ös változat érkezésére.

Hirdetés

A DLC egyébként egy nagy, nyílt pályával bővíti majd az alapjáték felhozatalát és több új megbízást is hozzácsatol a helyszínhez. Ez leginkább azoknak szól majd, akik a DLC érkezésének időpontjára már teljesítették az összes feladatot mind az 5 alappályán.

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 egy realisztikus mesterlövész szimulátor lesz, amiben több mint 1000 méterről (ez egyébként rekord távolság a franchise életében) szedhetjük le a célpontjainkat sandbox stílusú térképeken haladva. A műfaj rajongói kísérletezhetnek majd egy rakat fegyverrel, kütyüvel és egyéb kiegészítővel.

A játék megjelenése 2021. június 4-én várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A PlayStation 5-ös változat valamikor idén érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)