Hirdetés

Végre játszható a Star Wars: Dark Forces dobozán látható pálya

|

A Nightdive srácai extra gondossággal alkották meg az újrakevert verziót, és helyreállítottak egy elveszettnek hitt helyszínt.

Hirdetés

A Nightdive Studios remek munkát végzett a Star Wars: Dark Forces újrakeverésével. Kyle Katarn első kalandját, egyben a Jedi Knight sorozat első felvonását most mindenki gondtalanul, a lehető legjobb minőségben játszhatja végig a Steamen keresztül.

Az új verzió azonban nem csak a futtatást és az irányítást teszi kényelmesebbé, de egy kivágott pályát is visszatett a játékba. A df-21.net rajongói oldal emlékeztetett mindenkit az ISD Avenger esetére.

Történt ugyanis, hogy a Star Wars: Dark Forcesnak volt egy demója, amit az 1995-ös Consumer Electronics Show-n (CES) lehetett kipróbálni. Ott az ISD Avenger nevű csillagrombolót járhattuk be Katarnnal, akinek el kellett lopnia a Halálcsillag terveit, és el kellett menekülnie velük.

Hirdetés

A pálya meglehetősen komplikált volt, és nem a legjobb módon vezette be a játékosokat a Dark Forces játékmenetébe, így a LucasArts később kivágta azt a teljes verzióból. Az ISD Avenger helyett egy új misszió indította Katarn útját, de az ISD Avenger térképe ott maradt a Dark Forces nagy kartondobozán. Ezt magatok is megnézhetitek a Big Box Collection oldalon megőrzött 3D-s renderen.

A Nightdive végül helyreállította az elveszettnek hitt helyszínt. A srácok hozzáférést kaptak a LucasArts kincseskamrájához, ahol megtalálták az eredeti adatokat. Azokat átkonvertálva és összevarrva sikerült visszahozniuk a demót a remasterben, így ugyan egy külön menüponton keresztül, de elérhetővé tették az ISD Avengert. Már csak ezért is érdemes elindítani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)