Hirdetés

Neves független filmes díjat kapott a Vakondok 4

|

A következő rész elkészítését pedig még nagyjából egy hétig támogathatjátok.

Hirdetés

Még mindig pörög a következő Vakondok projekt Indiegogo kampánya, egészen pontosan 8 napotok van támogatni a dokumentumfilm alkotóit, ha eddig még nem tették volna. Ezzel párhuzamosan azonban egy remek hírről is beszámoltak a készítők.

Hirdetés

Nemrég ugyanis előző filmjük, a Vakondok 4 egy komoly elismerésben részesült. Múlt hétvégén rendezték meg ugyanis a független filmkészítőkre fókuszáló Capital Filmmakers Festival budapesti állomását (a fesztivál megfordult már Berlinben, Madridban, Bécsben és Máltán is), a Bem Moziban pedig annak rendje s módja szerint le is vetítettek a Vakondok 4-et, ami végül elnyerte a zsűri különdíját. Remélhetőleg a következő Vakondok történet is hasonló elismerésekkel büszkélkedhet majd a jövőben. Az már biztos, hogy a kitűzött 10 ezer dollárt sikerült összegyűjteni az alkotóknak (ettől persze még mindig lehet támogatni őket), szóval minden sínen van. 

Ti láttátok már a Vakondok 4-et? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)