Hirdetés

Az is kihívás, hogy egy játékban a lehető legkevesebb pontot szerezd meg

|

Rengeteg speedrun és fura ötlet után most sikerült egy újabb, ami nehezebb, mint elsőre hinnéd.

Hirdetés

Ahogy ugrálsz a Super Mario Bros. pályáin, akarva-akaratlanul is rá fogsz esni egy gombára, felszedsz egy csillagot, vagy eltaposol egy teknőst. Nem olyan könnyű pontgyűjtés nélkül végigtolni a játékot, de ahogy azt NotEntirelySure megmutatta, nem is teljesen lehetetlen.

Egyetlen apró hibát leszámítva - srác meghalt egyszer - tökéletes végigjátszás ez, melnyek során mindössze 500 pontot szedett össze. Ennél kevesebbel lehetetlen teljesíteni a játékot. Érdemes végignézni az egész futamot, lévén alig 9 perc a teljes anyag. Nekem már az is kihívás lenne, hogy 2 óra alatt befejezzem.

NotEntirelySure egyébként nem használt semmilyen segédprogramot, vagy bármilyen módosítást. A legutóbbi, hasonló próbálkozást HappyLee követte el, aki használt is segédeszközöket, és amúgy is csak 600 ponttal sikerült végeznie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)