Hirdetés

StarCraft - most már teljesen ingyenes

|

Nyolc év után új frissítést kapott a StarCraft, és ahogy a Blizzard ígérte, mindenki számára szabadon letölthetővé tette a játékot.

Hirdetés

Azért az dícséretes, hogy miközben készül a felturbózott változat, a Blizzard az eredetit sem akarta szükséges javítások nélkül odaadni a játékosoknak. A StarCraft megkapta az 1.18-as patch-et, és miután a fejlesztőcsapat a publikus teszt során meggyőződött arról, hogy az online funkciók is rendeltetésszerűen működnek, a teljes változatot ingyenesen letölthetővé tette minden Windows és MacOS felhasználó számára.

A frissítéssel bekerült a megfigyelő mód, a visszajátszások automatikus mentése, az ablakos és teljes képernyős ablakos mód közötti váltás lehetősége, meg csomó más, ami alapjaiban azért nem változtatja meg a játékot, de tök jó dolgokkal bővíti. A részletekről itt olvashattok.  Ha kedvet kaptatok hozzá, PC-re innen, Mac-re pedig erről a linkről tudjátok leszedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)