Hirdetés

Öt év után visszatért a Steamre az Alice: Madness Returns

|

Megint kapható az EA platformján kívül American McGee agymenése, az Alice: Madness Returns PC-s változata.

Hirdetés

Ugyan tizenegy éve nem jelent meg új rész az összesen két játékig jutó American McGee's Alice sorozatban, ami Lewis Carroll klasszikusát új, a gyerekmeséknél sokkal durvább stílusban dolgozta fel, így is rengetegen emlékeznek rá. Nem meglepő, hogy nem csak a sorozat formájában érkező feldolgozásra várnak izgatottan a rajongók, hanem annak is örülnek, hogy még egyszerűbb megszerezni az egyik, már megjelent játékot.

Hirdetés

A másodikként, 2011-ben kiadott Alice: Madness Returns 2016-ban egy DRM-mel kapcsolatos probléma miatt tűnt el a Steamről, és csak a játékot kiadó EA saját platformján, az Originen volt kapható - legalábbis PC-n, a visszafelé kompatibilitásnak hála bő öt éve modern Xboxokon is játszhatunk vele. A még be nem váltott steames kulcsokért emiatt akár egy-kétszáz dollárt is hajlandók voltak a Valve piacteréhez a végsőkig ragaszkodó játékosok, de erre többé nem lesz szükség. Az EA ugyanis megoldotta az eddig fennálló technikai hibát, és ismét elérhetővé tette a Steamen is az Alice: Madness Returnst, amit hagyományos módon történő megvásárlása mellett az EA Play előfizetés keretén belül is letölthetünk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A rajongók egy része még azt sem engedte el, hogy egyszer új játékot is kapunk a szériában, a harmadik epizódnak szánt Alice: Asylumról legutóbb tavaly nyáron hallottunk, amikor a történetet tette közzé American McGee. A játékipar veteránja ettől valószínűleg azt várta, hogy az izgatott rajongók addig zargatják az Electronic Artsot, amíg az zöld utat ad a játéknak, de eddig nem úgy tűnik, hogy sikerrel járt volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)