Hirdetés

Megdöbbentően jól néz ki az első Doom ray tracinggel

|

Valaki az 1993-as játékba építette be a sugárkövetést, máris jobb lett a bevilágítása.

Hirdetés

Még kell néhány év, hogy általánosan elterjedt legyen a játékokban a ray tracing, és mindenki rendelkezzen olyan videokártyával, ami képes megjeleníteni a valós idejű sugárkövetést, de addig is, ha máshogy nem, videókon láthatjuk, hogyan teszi ez jobbá a játékok látványát - még az olyan klasszikusokét is, mint a Quake vagy a Doom.

Míg előbbihez hivatalos patch készült, utóbbit egy Sultim-t nevű modder dobta fel.

Hirdetés

A Doom Ray Traced modhoz mindenképp Nvidia videokártyára van szükség, valamint egy eredeti Doom.wad fájlra és a PrBroomra. Ha ezek megvannak, az első három epizódot lehet ray tracinggel játszani.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Akinek nem áll módjában kipróbálni, nézze meg az alábbi összehasonlító videót. Néhol egy kicsit sok, de egyébként tényleg fantasztikus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)