Hirdetés

Hat klasszikus Star Trek játék is felkerült a GOG-ra

|

Hibátlanul játszhatóak Windows 10-zel is.

Hirdetés

Óvatos tempóban bővül a Star Trek franchise, elsősorban filmes és tévés téren számíthatunk újdonságokra a közeljövőben. Készül például a következő Star Trek mozi, jön a Picard sorozat folytatása és hamarosan a Star Trek Discovery is visszatér egy új évaddal, de videojátékok tekintetében sajnos nincs nagy mozgolódás. Egy örömteli kivételt leszámítva.

Hirdetés

A GOG ugyanis feltankolt klasszikus Star Trek címekből. Felkerült a digitális áruházba a Star Trek: Voyager - Elite Force, a Star Trek: Elite Force 2, a Star Trek: Hidden Evil, a Star Trek: Away Team, a Star Trek: Starfleet Command 3 és a Star Trek: Bridge Commander is, ráadásul az ígéretek szerint mindegyik zökkenőmentesen fut Windows 10 operációs rendszerrel és némelyiknél működő LAN is van. Darabonként körülbelül 3500 forintot kóstálnak. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A későbbiekben két RTS, a Star Trek: Armada és a Star Trek: Armada 2 is csatlakozik majd a felhozatalhoz. Ti lecsaptok valamelyikre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)