Hirdetés

Ezek lehetnek az új PlayStation Plus legelső, visszafelé kompatibilis klasszikusai

|

A Days Gone fejlesztőinek jól ismert szériája is visszaköszönhet a Sony modern konzoljain.

Hirdetés

Elég egyértelmű, hogy a Sony részben azért állítja csatasorba a megújult PlayStation Plust, hogy alternatívát kínáljon a nagy sikereket elért Xbox Game Pass szolgáltatással szemben.

Azt várhatóan csak később tudjuk majd megítélni, hogy mennyire jó ötlet ez, de az mindenképp pozitívum, hogy a felfrissített előfizetéssel egy csomó klasszikus játék is elérhető lesz PlayStation 4-en és 5-ön. Sőt, nem kizárt, hogy a sort a Days Gone fejlesztőinek klasszikusai fogják nyitni.

Hirdetés

A Gematsu beszámolója alapján a Syphon Filter, a Syphon Filter 2, a Syphon Filter: Dark Mirror és a Syphon Filter: Logan's Shadow is megkapta saját PS4-es és PS5-ös besorolását Dél-Koreában.

Ez arra enged következtetni, hogy a Bend Studio négy játéka mind elérhető lehet majd a nyáron induló PlayStation Plus legdrágább, Premium elnevezésű csomagjában. Tekintettel arra, hogy eddig nem érkezett túl sok információ a visszafelé kompatibilis játékokról, az is elképzelhető, hogy ezek lesznek az első klasszikusok, amiket élvezhetünk újabb konzolokon is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Itt érdemes megjegyezni, hogy sajnos sok más országhoz hasonlóan Magyarországon is más formában lesz elérhető a visszafelé kompatibilitás, ugyanis nem streamelhetjük a régi játékokat, kizárólag letöltött formában élvezhetjük majd őket.

Ti örülnétek a Syphon Filterek esetleges visszatérésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)