Hirdetés

Így újítják fel az élőszereplős átvezetőket a Command & Conquer Remasterben

|

Az ikonikus RTS felújítását végző Petroglyph természetesen az eredeti átvezetőket szeretné használni a játékban, de azok átdolgozása bizony komoly feladatot rótt az alkotók nyakába.

Hirdetés

A WarCraft III: Reforged után nagyon ránk fér, egy minőségi felújítás RTS fronton, és jelenleg legtöbb reményünk a Command & Conquer szérián dolgozó Petroglyph csapatában lehet. A srácok lassan, de gondosan dolgoznak két legendás stratégiai játékon, név szerint a C&C: Tiberian Dawn és a C&C: Red Alert felújításain. Most egy rövid videóban beszámoltak arról, hogy milyen nehézségeik támadtak az FMV filmbetétek újradolgozása közben és hogyan oldották meg azokat.

Hirdetés

A gondok ott kezdődtek, hogy a szóban forgó játékok megjelenése óta több mint két évtized telt el, ezalatt pedig jó pár Westwood anyag elveszett. Ezek közé tartoznak azok az eredeti felvételek, amiket az élőszereplős átvezetőkhöz készítettek, ami azért okoz galibát, mivel ezek híján, a remasteren dolgozó fejlesztőknek a C&C játékokból kinyerhető, agyontömörített videókkal kell dolgozniuk. Végül nem maradt más választásuk, mint hogy egy kifejezetten ilyen célra létrehozott mesterséges intelligencia segítségével skálázzák fel a rossz minőségű felvételeket, a látottak alapján a végeredmény még így is kalapemelést érdemel. 

A projekt producere, Jim Vessella az EA Los Angeles-i központjának raktáraiban igyekezett felkutatni az eredeti képsorokat, de sajnos végül nem járt sikerrel. Ebben a videóban részletesen elmeséli, hogy  pontosan hogyan próbálták megoldani a problémát (11:15-től még egy felújított átvezetőt is láthattok):

Még egy érdekesség, hogy a raktárban keresgélve Vessella rábukkant néhány olyan felvételre, ami az eredi videók forgatása közben készült és még soha nem láthatta őket a nyilvánosság. Elmondása szerint ezeket is tartalmazza majd a Command & Conquer Remastered, ugyanis minden küldetés teljesítésével feloldhatunk majd bónusztartalmakat, melyek között lesznek videók, látványtervek, soha nem látott képek és még egy csomó érdekesség. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)