Hirdetés

Ez a srác egyszerre két játékot visz végig ugyanazzal a kontrollerrel

|

Hát persze, hogy ez is az Awesome Games Done Quicken történt.

Hirdetés

Az Awesome Games Done Quick ideje alatt gyakorlatilag folyamatosan a padlón van az állunk. Nem csak azért, mert ámulunk és bámulunk az elképesztő közönségen, akik ilyenkor dollármilliókat dobnak össze, hanem azért is, mert rengeteg lélegzetelállító játékbeli pillanatnak lehetünk szemtanúi. Most is egy ilyen következik.

Hirdetés

Az alábbi videó hőse egyszerre két Punch-Out! játékot visz végig úgy, hogy mindkettőbe ugyanaz a kontroller van bekötve. Természetesen igyekszik úgy időzíteni a harcokat, hogy az egyiken épp töltőképernyő legyen, amikor a másikon megy a bunyó, de ez nem mindig lehetséges. Néhányszor kénytelen is megállítani valamelyik játékot, de gyakran egyszerre kell mindkettőben osztani a pofonokat, hogy rekord idő alatt legyen meg a dupla végigjátszás.

Valószínűleg eddig 20 év alatt összesen nem találtam el annyi akciót frame-re pontosan, mint amennyit a srác ezalatt a speedrun alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)