Hirdetés

Zsinór nélkül Wiidámabb az élet!

|

Jómagam is tapasztaltam, hogy a Wii-hez adott Sensor Barnak, ha hosszúnak is tűnik a zsinórja, bizonyos esetekben nem megfelelő. Egy ügyes kis kiegészítő megoldja ezt a gondot!

Hirdetés

Egy, a Nintendotól független cég elkészítette a Sensor Bar zsinór nélküli változatát. A készülék ára mindössze 25 dollár, és némi szállítási költség, de egyáltalán nem vészes. Természetesen elemmel működik (amit nyilván cserélgetni kell majd), és elvileg 48 órás folyamatos játékra jó, egyetlen töltéssel - ez elsőre gyengének hangzik, de gondoljunk csak bele... mikor is játszanánk 48 órát egyben? Háát, szinte soha. Igyekszem kideríteni, hogy van e hazai forgalmazójuk, és, ha nincs, akkor akarnak e. Amint megtudok valamit, jelentem! További részletek itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)