Hirdetés

Zombi MMO-t készít Jeff Strain új stúdiója, az Undead Games.

|

WoW, Guild Wars, Guild Wars 2 - tudjátok, eddig ezeken dolgozott ez a szimpatikus úriember.

Hirdetés

Aztán egyszercsak augusztusban távozott az ArenaNET-től és most új stúdiót indított.

Volt szerencsém személyesen találkozni vele az egyik Games Convention alkalmával, és Jeff az egyik legszimpatikusabb fejlesztő, akivel valaha beszélgettem.

Az új stúdió az Undead Labs nevet viseli (dögös név), amely máris dolgozik... egy zombis MMO-n! Egyelőre túl sok részlet, illetve screenshot nincs az új játékról, de azt már lehet tudni, hogy ez egy konzolos MMO lesz. Már a project elejétől kezdve szisztematikusan úgy designolják a játékot, hogy konzolokra készüljön. Jeff Strain azt mondta, a játék 2012 előtt valószínű nem készül el, a korai bejelentés főleg a szakmának, a zombi-rajongó kollegáknak szól, akiket tárt karokkal vár az új stúdió.

Egy tény: a főnökön nem fog múlni semmi - WoW, Guild Wars, Guild Wars 2 tapasztalatokkal a háta mögött rosszat tuti nem fog csinálni....

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)