Hirdetés

YouTube-os pranknek indult, végül gyomorlövést kapott a videós

|

Nagyon rossz embert próbált "megviccelni" a prankvideókkal foglalkozó youtuber.

Hirdetés

Valamilyen megmagyarázhatatlan okból képtelenek kikopni a YouTube-ról és a TikTokról a prankvideók. Tudjátok, azok a viccesnek szánt, de igazából végtelenül kellemetlen felvételek, amiken valaki észvesztő baromságokat művel azért, hogy "megvicceljen" egy gyanútlan járókelőt. Az talán még a jobb eset, ha világosan látszik, hogy megrendezett jelenetről van szó, ebben az esetben ugyanis biztos, hogy senkinek sem esik baja. Most viszont nem ez történt.

A 21 éves Tanner Cook a Classified Goons nevezetű, prankvideókkal foglalkozó csapat tagja. A banda tavaly május óta tölt fel videókat a YouTube-ra. Például olyan végtelenül humoros, térdcsapkodósan vicces ötleteik vannak, hogy bemennek egy autókereskedésbe, és megpróbálják elhitetni az eladóval, hogy a kínálatban szereplő egyik kocsi igazából az ő korábban ellopott verdájuk. Mielőtt azonban félrenyelnétek a nevetéstől, jöjjön a szomorú valóság: Cook jelenleg épp kórházban fekszik, mivel az egyik frenetikus prank végül szörnyen végződött. 

Hirdetés

A Virginia államban található Sterling egyik bevásárlóközpontjában, a Dulles Town Centerben Cook épp egy prankvideót rögzített (azt nem lehet tudni, mi volt az aktuális oltári poén), erre válaszul azonban a tréfa elszenvedője nem kezdett nevetni, de még csak háborogni se, egyszerűen csak elővette a pisztolyát és gyomron lőtte a 21 éves srácot.

A rendőrség három percen belül a helyszínre érkezett, az elkövetőt őrizetbe vették, Cook pedig kórházba került, ahol megműtötték. A gyomra mellett a máját is eltalálta a lövedék. 

Tanner Cook a jelek szerint jól van, már sikerült képet posztolni a kórházból. Azt nem mernénk megtippelni, hogy tanult-e az esetből, de csak remélni tudjuk, hogy igen. Ettől még persze nyilvánvaló, hogy egyetlen hülye prankvideó miatt sem lehet valakit lelőni, de nagyon késő lesz már ezen elmélkedni, ha valakinek nem lesz akkora szerencséje a pisztoly eldördülése után, mint Cooknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)