Hirdetés

Yoshida: a Wii és a Wii U egy egészen más generáció

|

A Sony Worldwide Studio vezetője egy interjúban beszélt arról, hogyan is látja a konzolos generációváltás kérdését a Nintendo kapcsán. Nem nagyon izgul.

Hirdetés

Shuhei Yoshida az Eurogamernek nyilatkozott az E3-on már nagyjából rendesen bemutatkozott Wii U kapcsán, és igyekezett leszögezni, hogy a Nintendo új konzolja nem az a generációváltás, amit a PlayStation vagy az Xbox esetében vár az ember.

"Számomra az ipar nagyon gyorsan fejlődik, de a szereplők más dolgokra fókuszálnak közben. Miközben a PlayStation3 és az Xbox 360 közel állnak egymáshoz a célok és eszközök terén (mint a HD játékélmény és online szolgáltatások), addig a Wii mindig is más csoportok felé nyitott. Kicsit olyan, mintha nekik meglenne a saját generációjuk" - magyarázta Yoshida, majd hozzátette: "A Wii U a Wii következő generációja. Értem. Nekem ez akkor is ez egy másik generáció, mint a miénk".

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a PlayStation 4 megjelenésével történő generációváltás mértéke a Sony Worldwide Studio feje nem válaszolt semmit. Hivatalosan ugyanis még nincs szó arról, hogy lesz újgenerációs Sony konzol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)