Hirdetés

Yakuza 0 - az első PC-s patch több gondot okozott, mint amennyit megoldott

|

A Sega dicséretes sebességgel próbálta helyrerakni a PC-s port nagyobb hibáit, de a sietségnek meglett az ára.

Hirdetés

A Yakuza 0 PC-s portja meglehetősen felemás. Amikor éppen nem omlik össze, akkor simán fut, de kellemetlen bugok rondítják az összképet. Sokan jelezték, hogy ok nélkül szaggat és letérdel a cucc.

Hirdetés

A Sega gyorsan kiadta az első javítást, ami sokaknál megoldotta az indulási hibákat, az átvezető videók bugjait, és egyéb gondokat, amik miatt összeomlott a program. Ugyanakkor sok felhasználó jelezte, hogy náluk épp rontott a helyzeten, korábban semmilyen problémájuk nem volt, a patch után meg mindenféle lett. 

A Sega visszahívta a javítást, és jelenleg is dolgoznak a csomag rendbetételén. Bár az első próbálkozásuk kudarcba fulladt, ha ilyen sebességgel fogják helyretenni a patchet, akkor valószínűleg nem lesz sokáig probléma a port minőségével, és a következő Yakuza átiratok talán már bugok nélkül érkeznek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)