Hirdetés

Pénztárcanyitogató akciókkal indul az Xbox nagy tavaszi leárazása

|

Most jóval olcsóbb a Star Wars Jedi: Fallen Order, a Red Dead Redemption 2 és a Forza Horizon 4 is, de ezeken túl 484 további ajánlatból válogathatunk.

Hirdetés

A mai nappal kezdetét vette a Microsoft hagyományos tavaszi leárazása, minek keretében közel félezer ajánlat versenyzik egymással figyelmünkért, szabadidőnkért és jövedelmünk egy tetemes hányadáért. Az akció - melynek mértéke 10-tól 85 százalékig terjed és tételenként változik - április 13-áig tart, tehát van még időtök alaposan átgondolni, hogy mit és mennyiért húztok be az Xbox One-os, Xbox 360-as, illetve klasszikus Xboxra megjelent címek közül.

Hirdetés

Már 1500, sőt 1000 forint alatt is találunk AAA kategóriás címeket, a Thief és a Murdered: Soul Suspect mindössze 595 forintba kerül, de a Tomb Raider Definitive Editionért sem kérnek többet 895 forintnál. Hasonlóan pénztárcabarát a Deus Ex: Mankind Divided és a Titanfall 2: Ultimate Edition 1345 forintos árcédulája. És ezzel még korántsem értünk a végére, hiszen a 6000 forint alatti sávba kényelmesen befér a BioShock kollekció, a Dark Souls III, a Hellblade: Senua's Sacrifice, a Metro Exodus és a The Witcher 3: Wild Hunt kiegészítőkkel együtt. De a közelmúlt sikerjátékainak árából is lecsippentettek egy jókora szeletet, így most szokásos összeg feléért lehet miénk a Borderlands 3, a Gears 5 és a Need for Speed Heat is. A legjobb persze, ha magatok böngészitek át a listát, aztán persze írjátok meg kommentben, hogy mit vásároltatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)