Hirdetés

Xbox One - ha bannolnak, akkor is játszhatsz

|

A Microsoft „egyáltalán nem” fogja blokkolni az Xbox One játékokat, akkor sem, ha bannolnak minket a Live-ról, legalábbis Major Nelson szerint.

Hirdetés

Az egész történet egy téves Xbox Support válasszal kezdődött a Twitteren, amikor valaki megkérdezte a Microsoft ügyfélszolgálatát, hogy ha bannolják az Xbox Live fiókját, akkor elveszti a játékokat is az Xbox One-on?

Az utóbbi időben sokat emlegetett cég ügyeletes munkatársa egy átbulizott éjszaka után ülhetett a monitor előtt, mivel tévedésből az Xbox 360-ra vonatkozó választ adott. Istenem, na, megesik az ilyen, csak az nem hibázik, aki nem is dolgozik.

Később aztán észrevették a bakit, és egy másik felhasználónak adott válaszban megsúgták, hogy az Xbox One bannolásról még nem árulhatnak el infókat.

Nelson úr a múlt heti E3 2013 alatt adott egy interjút az /r/Games igencsak szemrevaló munkatársnőjének, ebben ejtett egy-két szót a bannolásról, vagyis pontosan azt állítva, hogy bannolt profillal is lehet majd játszani.

A furcsa divatot követő úriember 0:50 körül mondja meg a tutit a „Ha valakit bannolnak, akár hibás volt, akár nem, elveszti a hozzáférését a játékokhoz, amiket megvásárolt?” kérdésre, emígyen: „Egyáltalán nem, mindig hozzáférsz majd a játékokhoz, amiket megveszel.” Nem sokkal később még utal arra, hogy a többjátékos módnak lőnek ebben az esetben, de ez nem is olyan nagy meglepetés.

Nelson infói általában igaznak bizonyulnak, valószínűleg most sem csalódunk majd benne. Persze meglephet még minket a Microsoft, nagy tréfamesterek ők, gondoljatok csak az E3-on kiállított standra, ahol Xbox One helyett PC-n mutatták be konzolexkluzív címeiket...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)