Hirdetés

Próbáld ki velünk együtt, az országban elsőként az Xbox One X-et

|

A budapesti Árkádban már a megjelenés előtt kipróbálhatjátok a világ legerősebb konzolját, ráadásul a PlayIT Ház videósaival is lepacsizhattok.

Hirdetés

Az Xbox One X az egész világon november 7-én kerül a boltok polcaira, de ti két nappal korábban, már november 5-én vasárnap megtapasztalhatjátok, milyen 4K-ban játszani a világ legerősebb konzolján. 

Hirdetés

A teljesen mértékben ingyenes Xbox One X Launch Party november 5-én 10 órakor startol el a budapesti Árkád bevásárlóközpontban, ahol egészen 21 óráig pörög a buli. Itt temérdek Xbox One X konzol vár arra, hogy megtapasztaljátok rajtuk a 4K-s játékok szemkápráztató látványát. A Forza Motorsport 7 például egészen elképesztő lesz azokon a bitang 4K-s kijelzőkön, amik mellett az Xbox One X konzolok sorakoznak majd. 

Színpadi program is lesz egész nap, kvízek, érdekességek, bemutatók, ajándékok, Goodlike és Hippo vár titeket.

Ugyancsak ezen a napon lesz a helyszínen a PlayIT Ház 2.0 after bulija, ahol majdnem mindenki ott lesz a Ház 20 videós versenyzőjéből. Ha szeretnétek velük készíteni egy közös fotót, vagy esetleg egy autogramra vágytok, akkor miattuk is mindenképpen érdemes ellátogatni a budapesti Árkádba.

Természetesen a GameStar csapata sem hagyhatja ki a partit, többek között Kaci is ott lesz, aki szintén szívesen beszélget majd veletek, feltéve ha sikerül majd elrángatnotok őt az egyik Xbox One X elől. 

Xbox One X Launch Party

Időpont: 2017. november 5. 10:00-21:00
Helyszín: Árkád Bevásárlóközpont, Budapest, Örs vezér tere 25/A, 1106
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)