Hirdetés

Xbox One - megint megváltozik a kezelőfelület

|

A következő frissítés ismét átalakítja az Xbox One Dashboard elrendezését, hogy kényelmesebb legyen használni.

Hirdetés

Sokat javult az első változat óta, de még mindig nem az igazi az Xbox One menürendszere. Egy kezdő felhasználónak problémát jelenthet az egyes funkciók megtalálása, de összességében elég körülményes a navigálás.

Hirdetés

Ezen kíván változtatni a következő frissítés, amit az Alpha Ringbe tartozó Insiderek már tegnap óta próbálgathatnak. A Microsoft célja, hogy felgyorsítsa a menüben lépkedést. A függőleges elrendezést vízszintesre változtatták, több jelenik meg a legutóbb elindított játékok közül, és odatűzhetünk bármit, amit szeretnénk. Az Xbox gomb megnyomásával megnyíló Guide szintén átalakításra került, ugyancsak átrakták az eddig függőlegesen elhelyezkedő menüpontokat vízszintesre, így az LB és RB gombokkal is lehet váltogatni közöttük. Az alábbi videóban láthatjátok a módosításokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)