Hirdetés

Egyedi profilképekkel és nyilvános Wi-Fi támogatással is bővül az Xbox Live

|

A Microsoft főleg a rajongói kérések alapján állította össze, mi mindennel bővíti az Xbox Live-ot az elkövetkezendő időszakban, az új feature-öket pedig néhányan már az elkövetkezendő hetekben kipróbálhatják.

Hirdetés

Nem csak a fejlesztők, a játékosok kedvében is szeretne járni a Microsoft az Xbox és a körülötte lévő ökoszisztéma fejlesztésekor, ennek kapcsán pedig lelepleztek néhány érdekes újdonságot, amivel hamarosan kibővítik a Live-ot és az Xbox One szoftverét. Larry Hryb a blogján megjelent posztban kiemelte, hogy ezek a feature-ök nagyrészt rajongói kérések nyomán kerülnek beépítésre.

Talán a legfontosabb, hogy saját profilunknak és klubunknak is egyedi profilképet állíthatunk majd be akármilyen képet felhasználva Xbox konzolról, Windows 10-es PC-ről, vagy a mobilalkalmazásukból egyaránt. A blogposztban Hryb kiemelte, hogy ezt a feature-t a szokásosnál kicsit tovább tesztelik majd, nagy valószínűséggel azért, hogy az oda nem illő képek kiszűrésére egy stabil rendszert állíthassanak össze. Emellett jobban testreszabhatjuk majd az activity feedünket, például elrejthetünk, vagy felül rögzíthetünk elemeket. A mindenkinek nyílt online versenyszervező funkció, az Arena hivatalos, az ESL által szervezett World of Tanks tornákkal bővül, de más fejlesztések is érkeznek ehhez a funkcióhoz.

Emellett sokkal kényelmesebb lesz a csapatkereső LFG posztok kezelése, de hamarosan a Captive Portal védelmet használó nyilvános Wi-Fi hálózatok támogatása is bekerül az Xbox One szoftverébe. Ezek mellett szűrhetjük majd a játékkönyvtárunkat platformok szerint, így elkülönítve a 360-as címeket, illetve a Kinect képének automatikus zoomolását is beállíthatjuk, ha a kamerától távol ülve szeretnénk Skype-olni. Még néhány apróságot és a fentiekkel kapcsolatos részleteket itt találtok, ha pedig részt vesztek az Insider programban, lehet, hogy hamarosan ki is próbálhatjátok őket.

Mit szóltok az újdonságokhoz? Van még olyan funkció, ami nektek nagyon hiányzik azXbox Live-ról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)