Hirdetés

Három új játék csatlakozik a PC-s Game Passhez

|

Nem is akármilyen címek érkeznek, amelyeket jó szívvel tudunk ajánlani mindenkinek, mert megédesítették a tavalyi évünket.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass a PC-s tábornak is egy kielégítő gyűjteményt kínál a havidíjukért cserébe. A Microsoft azon van, hogy folyamatosan bővítse a készletet, a közeljövőben pedig három játékkal fogják folytatni ezt: Gris, Plague Tale: Innocence, és Children of Morta. Mindhárom érdekes  és egyedi játékélményt kínál, így megéri őket kipróbálni.

Hirdetés

Plague Tale: Innocence tesztünket elolvasva könnyen rájöhettek, hogy eléggé szerettük ezt a különleges alkotást, a Children of Morta Szada és mazur nagy kedvence, és a Gris sem marad szégyenben, legalábbis Grath szerint. 

Az Xbox Game Pass PC verziójára most 300 forintért elő lehet fizetni (ráadásul nem egy, hanem 3 hónapra), ezért pedig egy rakat játékhoz kapunk hozzáférést, köztük a folyamatosan fejlődő Sea of Thieveshez is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)