Hirdetés

Xbox 720 - nincs rá azonnali igény a kiadó részéről

|

Legalábbis a Microsoft Game Studios egyik góréja, Phil Spencer szerint.

Hirdetés

A Microsoft rendszeresen cáfolja vagy utasítja vissza azokat a kérdéseket/spekulációkat, amelyek egy új konzol közeli piacra kerüléséről szólnak.

"Új konzolt kéne forgalmaznunk valamikor? Nem hiszem, hogy azt mostanában kéne" - nyialtkozta Phil Spencer - "megvárjuk, amíg a tapasztalataink elérnek egy bizonyos pontot, mint ahogy azt tettük a Natal kamerával. Megvárjuk, amíg mindenki készen fog állni rá szoftveres szempontból is."

"Úgy tekintek a Natal megjelenésére, mint arra, amikor az Xbox 360 megjelent annak idején, 2005-ben - kell, hogy legyen hozzá egy megjelenési portfólió, ami sok játékot tartalmaz"

A Natal várhatóan 2010-ben kerül majd a piacra, mintegy öt évvel az X360 megjelenése után.

Phil Spencer azonban kitért még az esetleges új hardverre: "Ha új hardvert akarunk, akkor mit csináljunk? Tegyünk egy dobozba több memóriát? Nem hinném, hogy ez elég lenne manapság" - mondta - "nekünk megfelel, ahol jelenleg járunk a mi dobozunkkal - a 360 igen jó árban van jelenleg. A felhasználók momentán nem akarnának egy másik 400 dolcsis dobozt venni. Ezért egyelőre nem új hardvert tervezünk, hanem a jelenlegi hardverhez akarunk több funkcionalitást adni - illetve szélesíteni a konzolhoz kapható szuper jó játékok körét. Úgy gondolom jelenleg a tartalom, a hardver és a szoftver keveréke tökéletes, s az X360 még csak a negyedik évében jár, és még mindig növekszik... Miért lenne szükség egy ilyen helyzetben másik konzolra?"

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)