Xbox 360 - a szürkeimport vége?" /> Xbox 360 - a szürkeimport vége?"/>
Hirdetés

Xbox 360 - a szürkeimport vége?

|

Bejelentette az Xbox 360 kelet-európai premierjének időpontját. Megtörik a jég, és a Microsoft mostantól errefelé is is komolyan veszi a játékpiacot?

Hirdetés

A lipcsei rendezett Games Convention rendezvényen kiderült: november harmadikán landol az első honosított, magyar nyelvű keretrendszert tartalmazó Xbox 360 játékkonzol hazánkban.

A hazai Microsoft mindez idáig nem foglalkozott az Xbox termékekkel, az országba bekerült példányok - beleértve az konzol teljes első generációját - a kereskedők importálták, jobbára Németroszágból. A honosítás a cég bejelentése szerint nem csupán a keretrendszerre vonatkozik, de több játékra is. Első körben a Project Gotham Racing 3, a Kameo és a Perfect Dark Zero című programokat élvezhetjük anyanyelvünkön.
Tovább >>

Platformok: Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)