Hirdetés

X4: Foundations - az új frissítésnek köszönhetően átküldhetjük hajóinkat mások játékába

|

Online kiegészítést kapott az Egosoft játéka, ami feldobja egy kicsit az űrkalandot.

Hirdetés

Tavaly visszatért megjelent az X4: Foundations, egy vérbeli űrszimulátor. A játék alapvetően egyjátékos élményre van kihegyezve, azonban most érkezett egy olyan újdonság, ami egy picit közelebb hozza egymáshoz a játékosokat.

Hirdetés

Bekerült a játékba egy Online Ventures névre hallgató lehetőség, amellyel átküldhetjük űrhajóinkat más játékosok világába, hogy ott aztán különféle missziókat teljesítsenek. Egy-egy sikeres küldetés után exkluzív jutalmakat is bezsebelhetünk, tehát megéri ezzel kísérletezgetni. A funkció egyelőre még béta állapotban van, de már most is láthatjuk mások egyedi hajóit, ha betévednek a mi játékunkba.

A missziók jelenleg nem járnak túl nagy kockázattal, de jó esély van rá, hogy a fejlesztők később néhány veszélyesebb küldetéssel bővítik majd a repertoárt. Érdemes megjegyezni, hogy ez a legelső online mód a sorozat történelmében, szóval már csak ezért is megérhet egy próbát.

Nektek hogy tetszik az X4: Foundations?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)