Hirdetés

WWE Immortals - a Mortal Kombat fejlesztőinek új játéka

|

A Mortal Kombat fejlesztői a jelek szerint egy fokkal kevésbé véres téma felé nyitnak majd, és a pankráció világában is kipróbálják magukat.

Hirdetés

Jelenleg kíváncsian várjuk, hogy a következő évben a Street Fighter, a Tekken 7, vagy a Mortal Kombat X lesz-e a legjobb verekedős játék, de úgy látszik, lehetnek még meglepetések.

A Warner Bros. ma jelentette be, hogy összeáll a WWE-vel és a Mortal Kombat sorozatot fejlesztő NetherRealm Studios-zal, hogy kicsit felpörgessék a WWE szériát. Az iOS-re és Androidra érkező játékban "szupersztárok küzdenek majd egymással egy teljesen újragondolt WWE világban". Hogy ez pontosan mit jelent, azt egyelőre nem tudjuk, de valahogy úgy képzeljük el, hogy Hulk Hogan egy székkel szétveri az ellenfele fejét, miközben Shao Kahn a háttérben figyel.

Részleteket egyelőre nem tudunk, annyi azonban bizonyos, hogy a NetherRealm mellett a Nether és a The Dark Meadow mögött álló Phosphor is besegít a fejlesztésbe. A WWE egyébként idén is jól keresett a mobilos piacon, az augusztusban megjelenő WWE SuperCardot az első héten 1,5 millió játékos töltötte le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)