Hirdetés

WoW: The Burning Crusade Gyűjtői Kiadás részletek

|

Csakúgy, mint az alap World of Warcrafthoz, a Burning Crusade-hez is lesz gyűjtői kiadás, az ezzel kapcsolatos részleteket pedig nemrég hirdették ki a WoW Europe-on.

Hirdetés

Az ajándékok között - az alap WoW CE-hez hasonlóan - most is lesz "Kulisszatitkok" DVD, egy keményfedelű színes Art Book tele artworkökkel, egy Burning Soundtrack CD, újdonság viszont a Trading Card Game kezdőcsomag, ezekhez néhány exkluzív kártyalap, illetve az outlandses mouse pad.
Ami azonban igazán szívem csücske (és szerintem sok wowos rajongó van így ezzel :) ) az az exkluzív pet, aki kalandjaink során folyamatosan követ minket, no és az sem utolsó érzés, amikor az irigykedő meg csodálkozó playerek mindig megkérdezik, hogy "aztán honnét van a peted??? OLOLOL! :O "
Nos, a Burning Crusade exkluzív petje egy netherwhelp lesz, akiről egyelőre még nincs kép, de erősen hasonlít a nether drake flying mountra, csak kicsiben. Azt hiszem, megint lesz itt boltokban tülekedés ezért a CE kiadásért...

Update: A netherwhelp így néz majd ki a játékban. :) (köszi mazurnak a linket)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)