Hirdetés

WoW rajongók belekötöttek a South Parkba

|

A legtöbb WoW-fan már látta azt az internetre is felrakott South Park epizódot, amelyben a jól ismert kölykök a World of Warcraftban szerepeltek. Néhány WoW-rajongó belekötött a részletekbe.

Hirdetés

A Wikipedia oldalon rajongók szinte ízekre szedték a rajzfilmet. Íme néhány megjegyzés a kukacoskodók panaszáradatából:

"Randy (Stan apja) azt mondja, hogy hunter, ami nyílvánvaló baromság, hiszen pajzsot is visel"

"Cartman egy Unyielding Mault használ és mindig utoljára hal meg. Nyílvánvaló, hogy warrior, az actionbarján mégis olyan rogue képességek vannak, mint a stealth és az eviscerate."

"Amikor Randy odaadja Stannek az 1000 igazság kardját, beszélni tud Stanhez, pedig nincs a fején headset. Az összes srác headsetet használ, úgyhogy nyílvánvaló, hogy ezen keresztül kommunikálnak."

"A "gonosz" kockaplayer a fején warrior sisakot visel és mégis fire blastot és arcane explosiont varázsol, amire csak a mágusok képesek. Ráadásul skorpiókat idéz meg, amit még a mágusok sem tudnak."

A rajzfilmet egyébként sajnos copyright okokból már leszedték a netről, úgyhogy aki még nem látta, az maximum egy hazai, vagy külföldi adón tudja majd megtekinteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)