Hirdetés

WoW: Burning Crusade triál

|

Ki ne ismerné a világ legnépszerűbb MMO-ját? Eddig több mint 8 millióan váltak a rabjává, ha eddig nem volt lehetőséged kipróbálni a kiegészítőt, akkor még mindig nem késő!

Hirdetés

A kliens teljesen ingyen letölthető és a triál verzió 10 nap játékra ad lehetőséget. Azt külön megemlíteném, hogy ez nem a klasszikus értelemben vett triál hanem kell hozzá az alap World of Warcraft account is, mert a regisztrációnál szükség lesz rá. Érdekesség hogy az új fajokat is kipróbálhatjuk, így megnézhetjük végre azon kezdőhelyeket amikről a többiek eddig csak regéltek nekünk. Mindössze 4 lépés kell ahhoz hogy mi is beléphessünk Azeroth kapuin. Ha meguntuk a triál kötöttségeit 40 dollárért meg is vehetjük a teljes verziót. A regisztráció ezen az oldalon kezdhető meg!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)