Hirdetés

WoW Burning Crusade Mega-előzetes + GSTV

|

Természetesen a GameStar szerkesztősége is az elsők között cuppant rá a World of Warcraft: Burning Crusade zárt béta tesztjére. Mivel manapság nagyon dívik az online szemlélet, így aztán kollégáim gyorsan össze is dobtak néhány gondolatot a népszerű MMORPG kiegészítőjéről.

Hirdetés

Bad Sector a Blood Elfeket "vesézte ki" két felvonásban, míg Gyu inkább ráfeküdt Outlands bemutatására. Mindezt megfejeltük egy exkluzív online GSTV bemutató videóval is, melyet kommentár nélkül, vagy Gyu megjegyzéseivel együtt is megtekinthettek.


Úgy látszik a Blizzard mindent megtett, hogy a blood elfeket és rajtuk keresztül a horda oldalt vonzóvá tegye, ugyanis rögtön az elején eszméletlen sok questet lehet összeszedni, így gyorsan lehet fejlõdni és ráadásul ezek általában véve kicsit talán érdekesebbek, mint más népek indító küldetései. (Bad Sector)
Erre tessék »


Exkluzív GSTV bemutató - Kommentár nélkül






Elõre szólok mindenkinek: mivel a quest limitet 20-ról 25-re növelték, és minden foglalkozásból ott ácsorognak a Masterek Outlandsen, egyrészt odalent fejezzünk be minden questet mielõtt felmennénk, másrészt tartalékoljunk jó adag pénzt az új spellekre, új receptekre: minimum 100G pillanatok alatt elúszik majd csak arra, hogy tanulunk ezt+azt. (Gyu)
Erre tessék »


Gyu által kommentált változat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)