Hirdetés

Wow: Burning Crusade: csak 2007 januárban!

|

Igen, kedves wowos sorstársaim, jól olvastátok a sokkoló hírt. :( Két különböző forrásból is érkezett a nemrég kiszívárogtatott információ: a Burning Crusade megjelenését jövő év januárig elhalasztották.

Hirdetés

Bár hivatalosan ezt maga a Blizzard nem erősítette meg, de az Actiontrip olyan meg nem nevezhető forrásra hivatkozik, amelyik teljesen megbízható. A januári dátum egyébként az európai megjelenésre vonatkozik, az amerikairól még nem tudni semmit, de több, mint valószínű, hogy az is akkor fog a boltokba kerülni.
Egyébként hozzá kell még tennem a hírhez, hogy érthető ez a halasztás, mert a bétával játszva én magam is igen durva bugokkal találkoztam, (a 14-es blood elf rugómnak például teljesen eltűnt a lopakodás képessége, a dranei-ek kezdőhelyén bizonyos szörnyeknek nincs animációja, stb), de mástól is hallottam, hogy szünet nélkül kapja a Blizzard a bug jelentéseket. Hát... ez van srácok. :(

Update: Azóta a Blizzard is megerősítette a szomorú hírt...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)