Hirdetés

WoW 1.13: a BC "előétele"

|

A „vihar előtti” patch-nek nevezi a Blizzard a jövő heti szerdai rendszerfrissítését, ugyanis ez lesz a január 16.-ai Burning Crusade előtti utolsó frissítés. Hogy kedvet csináljon a kiegészítőhöz, különféle nyalánkságokat pakolta a csomagocskába…

Hirdetés

Először is az újféle talent kiosztásokat már most letesztelhetjük. Bár 70-re nem kezdhetjük el felhúzni a karakterünket, viszont az új BC-s képességeket már most próbálgathatjuk így.



Soha többé (vagy mindörökké…) grand marshal…
Aki még eddig nem vette meg az Arathi Basin, Warsong Gulch és Alterac Valley-féle reputációért kapható fegyvereket, pvp seteket és egyéb csecsebecséket, az még most tegye meg, ha már a végén jár, mivel az új rendszer miatt elölről kezdődik a grindolás. Bizony, az régi honor rendszert a Blizzard kidobta a kukába és teljesen újat rak a helyébe, már jövő szerdától kezdve. Aki például addig nem éri a grand marshal rangot, az már soha többé nem fogja, mert a WoW-ban törlik a teljes rangrendszert is. Ez azt jelenti, hogy akinek például a valaha megszerzett legmagasabb rangja knight captain volt, az örökké az is marad. Ezt eldöntheted, hogy kiíratod, vagy sem. Én a grand marshal rugóm rangját nyílván ki fogom íratni, de a knight captain warlockomét valószínűleg nem ;)



Új honor „vevőeszköz”: a token
Magukat a PVP fegyvereket ezentúl is megvásárolhatod persze, tehát azért, mert már nem tudod elérni a high warlord, vagy grand marshal szintet, attól még a fegyvereiket megveheted, csak nem kell többé a nap 24 órájában kockulni érte, és nem esik vissza rangod, mint eddig. Így tehát a remek kis fegyók megszerzése mellett is lehet wowon kívül magánéleted, minő meglepetés…



Arena FTW
Az új PVP rendszer érdekessége még, hogy bevezetik az arénákat is, ahol sokkal kisebb számú csapatok mérhetik össze erejüket egymással. Az arénák végre üdítő változatosságot jelentenek majd a kissé már unalmas warsong gulch-ok, arathi basinok és alterac valley-k mellett. Akik eddig kipróbálták az arénákat a Burning Crusade bétában, azok mind azt mesélték, hogy hatalmas élmény: akár pvp rajongó vagy, akár nem, azért semmiképpen se hagyd ki... (Én biztos nem fogom  )



Ami nem lesz
Mivel azért ez a patch nem béta, természetesen (csak a félreértések és „okos” kérdések elkerülése végett írom le…) nem lesznek blood elfek, dranei-ek, új területek, 70-es level cap és minden egyéb olyan feature, amelyet majd a Burning Crusade vásárló kaphatnak csak meg,
Annyi azért érdekelne, hogy mi lesz majd ez ügyben azokkal, akik nem veszik meg a Burning Crusade-et és az arénákban, vagy máshol kellene találkozniuk blood elfekkel: csak kockákat látnak majd helyettük? :O (Nyugalom, nem kell spamelni a magyarázkodó és ledurungoló hozzászólásokat: csak vicceltem…)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)