Hirdetés

World of Warcraft: Legion - megnézhetitek milyen tartalommal érkezik a kiegészítő

|

A Legion előfutáraként a Blizzard frissítette a World of Warcraft-ot, így betekintést nyerhetünk abba, milyen tartalmak várnak ránk a kiegészítőben.

Hirdetés

Bár még nem jelent meg a World of Warcraft: Legion, a múlt heti videó után a játékban is megnézhetjük, miféle tartalmakkal érkezik a kiegészítő.

Ha belépünk a WoW-ba, megpillanthatjuk a Broken Shore scenariot, ami a Legion sztoriszálat göngyölíti fel, így részt vehetünk a Legion inváziókban és játszhatunk a Demon Hunterrel. A kaszthoz csak azok férhetnek hozzá, akik megvásárolták a kiegészítőt, de a többi tartalom minden WoW játékos számára elérhető lesz. 

Információkat lehet hallani arról, hogy rengeteg loot vár az inváziók során, így érdemes lehet ránézni, továbbá a Broken Shore küldetés is meg fogja ajándékozni a teljesítőit, így azok néhány új felszereléssel gazdagodnak.

A hónap végén érkező World of Warcraft: Legion kiegészítő a hatodik lesz a sorban a 2004-ben kiadott MMORPGhez. Bár az idők során csökkent a népszerűsége a fénykorához képest, azóta is keményen tartja magát, és a Legion kiegészítő az új kaszttal és az új tartalmakkal ebben mindenképpen segíteni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)