Hirdetés

World of Warcraft - egér és billentyűzet

|

Nem, nem a legújabb instákról lesz most szó. Sőt a cím még csak nem is a következő kiegre utal.

Hirdetés

Azt ugyebár senkinek nem kell mondani, hogy a World of Warcraft hihetetlen népszerűségnek örvend. A sokmillió játékos nem tévedhet, bár hallottam egyszer ezt a mondást egy légy és a... na mindegy. A lényeg, hogy a WoW igen jó kis franchise lett, és az emberek mindent megvásárolnak aminek köze van kedvencükhöz. Van póló, bögre, kard, és most már lesz egér és billentyűzet is. Odakint a gazdaok országokban nem meglepő ha egy billentyűzet nem 2000 forintba kerül, és a fanatikus játékosok néha irreális összegeket is képesek kifizetni olyan cuccokért amiket aztán nem lát senki, de azért mekkora imbaság már, wowos egérrel zúzni ZA-ban?! Akit esetleg felcsigázott a hír, kezdhet spórolni, mert az egér és billentyűzet együttes ára 155 euró leszen. Mindkét termék minőségi cucc lesz, az egéren például nem kevesebb mint 15 programozható gomb lesz, a billentyűzet pedig egyszerre akár 7 gomb inputot is kezelni tud. Mivel úgyis jön a kieg hamarosan, kéretik minden HC kockának azonnal beszerezni eme csodás kis ketyeréket.

woweger.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)