Hirdetés

World of Warcraft - ismét világok olvadnak össze

|

Hogy megmentsék a kihalás szélére került szervereket, a fejlesztők még több alacsony populációval rendelkező realmet kötnek össze a hetekben. Hogy melyeket, azt megtudhatjátok a cikkből.

Hirdetés

Rég elmúltak már azok az idők, amikor a World of Warcraft szervereit több mint 12 millió játékos ostromolta. Persze a jelenlegi 7,5 millióval sem kell szégyenkeznie a Blizzardnak, de azért érezhető a változás. Rengeteg szerver indult el a kihalás útján, a fejlesztők pedig jobbnak látják összevonni a nem olyan népszerű realmokat.

Csütörtökön újabb 8 szervert állítottak párba, hogy az ellehetetlenedő guild toborzás, a felboruló gazdaság és aukciós ház, vagy épp a frakciók mérete közti különbségek okozta gondok semmissé váljanak. Most az Azjol-Nerub a Khaz Modannal, az Eldre'Thalas a Korialstrasszal, a Farstriders a Silverhanddel, a Spinebreaker pedig a Wildhammerrel kötött házasságot, hogy népeik békében éljenek egymás mellett.
 

Február 27-én újabb 14 szervert kötnek majd össze, de még akkor sem érünk a folyamat végére. Hogy mely realmok esnek majd áldozatul legközelebb, azt a  Battle.net hivatalos blogbejegyzéséből tudhatjátok meg.

Ti vagytok még elegen a szerveren, vagy már nektek is osztozni kell másokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)