Hirdetés

World of Warcraft büntetés!

|

Nem hiába, a Blizzard azért mégis csak Blizzard, ha a fene fenét eszik is :) Ők már sokszor bebizonyították a világnak: kezdenek sejteni valamit, ha játékfejlesztésről van szó. Nincs ez másképp leendő kedvenc játékommal a World of Warcrafttal kapcsolatban sem. Alig telt el bő egy hónap az amcsi, ausztrál, valamint új-zélandi megjelenés óta, a drágaszágot máris több, mint 600.000 példányban értékesítették világszerte. Mondjuk azt nem tudom, mi történne, ha ez a töménytelen játékos egyszerre rászabadulna egy szerverre, de kíváncsi lennék :) Gratula, Blizzard! Hogy az öröm pedig teljes legyen, a kedves fejlesztők egy újabb wallpaperrel ajándékoztak meg minket. Erre találjátok a Troll arcot :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)