Hirdetés

World of Planes - Igromir trailer

|

Ma már szó volt az Igromirről - most mutatunk egy trailert, amit ott lehetett látni.

Hirdetés

Orosz fejlesztők termékéről van szó, a World of Planesről, amelyet a Gaijin készít (akiknek az IL-2 sorozathoz is közük van). Nem, nem ők azok, akik a World of Warplanes-t csinálják, mert azok a World of Tanksos wargaming.net - esek. 

Na szóval a World of Planesben a 30-as évektől az 50-es évekig tartó időszak repülőivel találkozhatunk, a videóban észak-koreai MiG-15-ös ugyanúgy van, mint német Ju-88-as vagy orosz Pe-2-es. Földi és tengeri célpontok is megtalálhatóak az igen látványos légiharcos trailerben, amelyet az Igromir kiállításon, Moszkvában mutattak be. Már csak abban reménykedjünk, hogy jól legyen optimalizálva minden és jól fusson a közepes gépeken is - és persze abban, hogy a magyar Pumák is benne legyenek..

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)