Hirdetés

World Cyber Games 2008

|

Magyarország legnagyobb játékos rendezvénye, a World Cyber Games idén is tárt karokkal vár benneteket!

Hirdetés

A Samsung Electronics Magyar Zrt.-nek köszönhetően az idei évben kiváló koncertekkel és remek bajnokságokkal várja a látogatókat a World Cyber Games magyarországi döntője.

2008. augusztus 31-én a Jövő Házában kerül megrendezésre hazánk legnagyobb játékos rendezvénye, a World Cyber Games 2008 magyarországi döntője. A világbajnokságra való kijutásért folyó versenyek között négy koncertre is sor kerül a következő együttesektől:

 

Sugarloaf

Boogie Mamma

Suburban Neon

The Trousers

 

A rendezvényre és a koncertekre ingyenes a belépés!

 

A koncertek mellett Virtuális Red Bull Air Race verseny is lesz, amelyre bármelyik látogató nevezhet a helyszínen. A bajnokság résztvevői és a győztes egyaránt értékes nyereményekben részesül.

A World Cyber Girls internetes szépségversenyre lezárult a nevezés, 85 hölgy jelentkezését fogadták el a szervezők. Hogy melyik 10 lány kerül be augusztus 31-én a döntőbe, még nem lehet tudni, hiszen a szavazás jelen pillanatban is tart a worldcybergirls.com oldalon. Minden további információ a hu.worldcybergames.com oldalon.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)