Hirdetés

Witcher 2 - konzolokra is

|

Ugyan a The Witcher 2 még eléggé kezdeti stádiumában van, a CD Projekt azt ígéri, hogy a konzolos verziók sem maradnak el.

Hirdetés

Tomasz Gop, a játék fő producere elárulta, hogy ugyan a PC-s verzió készítése az elejétől fogva egyértelmű volt, szeretnék kiadni konzolos formában is. A The Witcher 2 még csak a napokban lett bejelentve, bár az első rész sikere után tudni lehetett, hogy a folytatás nem marad el.

A készítők azt is javasolták, hogy azért még senki ne örüljön elhamarkodottan, ugyanis a megjelenés még nagyon-nagyon messze van. Az előzetes képek és videók alapján nagyon jól néz ki, biztosan megéri várni rá, és hogyha a konzolosok is részesülhetnek a Witcher élményben, akkor harmadik részre is számíthatunk minden bizonnyal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)