Hirdetés

WildStar - Még idén a miénk lehet

|

Azon kívül, hogy kiderült, a Carbine és az NCSoft új MMO-ja várhatóan még 2013-ban a boltokba kerülhet, még egy új videóval is megörvendeztetnek bennünket a készítők.

Hirdetés

A Carbine Studios egy blogbejegyzésben hintette el, hogy még idén megjelenhet az új, top kategóriás MMO-juk, a WildStar. Már korábban beszámoltunk magáról a játékról, ám emlékeztetőül elmondhatom, hogy az erőteljes keleti hatással rendelkező MMO-ban nagy jelentősége lesz az építkezésnek, a felfedezésnek és a gyűjtögetésnek. A játékosnak nem csak a kasztját kell kiválasztania karaktere számára, hanem azt is, hogy milyen játékstílusban szeretne játszani vele. Ha például az Explorer ágat képviseljük karakterünkkel, akkor olyan küldetéseket kapunk majd, amiben az a feladat, hogy fedezzünk fel egy adott térképet, keressünk rejtett ereklyéket, vagy éppen menjünk el egy Vistához, ahonnan élvezhetjük a gyönyörű kilátást.

A harcrendszer is eltér picit a megszokott MMO-recepttől, mivel itt a telegraph rendszernek köszönhetően előre tudjuk, hogy az ellenfeleink hogyan fognak támadni. Persze ettől nem lesz egyszerűbb a dolgunk, hiszen ezek a földre rajzolt jelek, minden méretben és mintában elénk tárulhatnak, amik hatósugarából gyorsan ki kell menekülnünk, ha nem akarunk gyötrelmes halált halni.

 

Ha ez nem volna elég, a játékban lesz housing rendszer is, azaz saját otthont építhetünk majd magunknak, amit felszerelhetünk ijesztő ágyukkal és akár a levegőbe is emelkedhetünk majd vele. A legfrissebb videóban pedig, a játékban megjelenő fajokkal is megismerkedhetünk, amolyan WildStar stílusban.

 

Aki szereti a humort és nem riad vissza a mese szerű grafikától, az feltétlenül tekintse meg a WildStart, ami várhatóan még 2013-ban elérhető lesz mindenki számára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)