Wii Fit, játszva legyünk egészségesek " /> Wii Fit, játszva legyünk egészségesek "/>
Hirdetés

Wii Fit, játszva legyünk egészségesek

|

Az E3-as Nintendo konferencia üdvöskéje a Wii Fit a szabadidős szokásaink teljes átalakítását célozza meg.

Hirdetés

Az új játék leglényegesebb pontja a hozzá járó Wii balance board kiegészítő, amely egy egyensúly és tömegmérő ”kontroller” a Wii új játékához. Az új alkalmazás igen széleskörű testedző feladatokat tartalmaz, mindezt mini-játékokkal megoldva, hogy sportolás közben is szórakozhassunk. A program olyan részeket tartalmaz, mint torna és egyensúly gyakorlatok, jógaoktatás, ütemes gimnasztika, mindezt hullahopp szimulátorral, vagy fejelős fociedzéssel kombinálva, ahol a megfelelő célpontokat kell eltalálni, vagy súlypontunkat a megfelelő helyre kell helyezni. A program ezen kívül nyilvántartja testünk tulajdonságait, ezeket grafikonokba és táblázatokba rendezi, így vetélkedhetünk barátainkkal, vagy családunkkal a minél jobb egészségi szint elérésében. Shigeru Miyamoto, a Nintendo legendás designere szerint a Wii még csak most kezdi majd kibontakoztatni teljes tudását a szórakoztatás és az egészséges életmód terén.

Befutott a videó is:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)