Hirdetés

Wheelman - Februárban jön Vin Diesel újabb kockásított mása

|

Február huszadikán belebújhatunk Milo Burik benzingőzzel átitatott ruháiba és nyakunkba vehetjük Barcelona városát.

Hirdetés

Bejelentése pillanatában mindenki figyelemmel kísérte a Tigan Studios boszorkánykonyhájában fortyogó alkotást, egy ideig rendben haladtak a projekttel, az idei E3 kiállításon tett látogatása során sokan elégedetlenkedésüket fejezték ki az elhozott anyaggal kapcsolatban, ennek fényében úgy döntöttek az illetékesek, hogy több időt szentelnek a Wheelman megmunkálására. Előzetes terveiknek megfelelően 2009 első negyedévévben, egészen pontosan február 20-án, világpremier keretében hajthatjuk uralmunk alá Barcelona digitalizált városát. Az Xbox 360, PlayStation 3 és asztali rendszerekre érkező Midway gondozta játékban hollywoodi szuperprodukciókat megszégyenítő autós üldözésekben lehet részünk. Vin Diesel producerként bábáskodik a játék felett, és ígéri, hatalmast fog szólni a Wheelman.

wheelman.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)