Hirdetés

Way of the Samurai 4 - PC-re is elhozza a sorozatot

|

A japán játékok szerelmesei sajnos ritkán ülhetnek PC elé játszani itthon, de most talán tudunk mutatni valami érdekeset.

Hirdetés

A Way of the Samurai 4 PC-s portolásáért a Ghostlight Games felel, akik egyébként örömmel hozzák el a jobbnál jobb japán címeket Európába. A játék még valószínűleg idén megjelenik Steamen, köszönhetően az eredeti fejlesztőkkel történő együttműködésnek.

A Way of the Samurai 4 PS3-ra jelent meg 2012-ben és az Atlusnak köszönhetően jött el Európába. A játékosok egy 19. századi ronint irányíthatnak, aki a Shogunate, az Isolationist, és az idegen hatalmak háborúja közepette próbál utat találni. A sokat dicsért harcrendszerén túl a játékot sokan szerették a rengeteg tartalom, lehetőségek és küldetések miatt, illetve a Demon Souls-szerű online játékmódja is elég népszerű volt.

Ez lesz a Way of the Samurai sorozat első megjelenése PC-n. Az előző részek PS2-re, PS3-ra és PSP-re jelentek meg, egy kivétellel, mivel a Way of the Samurai 3 Xbox 360-ra is befutott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)