Hirdetés

Watchmen: The End is Nigh Part II - Megjelenési dátum és árcédula

|

Még a fejlesztőcsapat csődje sem tántorthatta el a Warner Bros. Interactive fejeseit a folytatás legyártásától.

Hirdetés

A Watchmen mozifilmtől eltérően annak játékos átirata, a film alapjául szolgáló képregény eseményei előtt tíz esztendővel játszódó Wathchmen: The End is Nigh nem igazán sorolható a minőségi alkotások közé. Jó-jó, el lehetett vele néhány órát bohóckodni, sokaknak bejött a grafikája is, de legalább nem kérték el érte egy teljes játék árát.

A második epizódban ismét Nite Owl és Rorschach kettősét kalauzolhatjuk végig a város éjszakai életén egy eltűnt lány, bizonyos Violet Greene után nyomozva. Az éjszakai bárok, pornómozik, és egyéb hasonló, a magas kultúrához sorolható intézmények végiglátogatására annak ellenére kerül sor, hogy a játékot fejlesztő Deadline Games kénytelen volt lehúzni a rolót, miután fizetésképtelenné vált.



Annak, hogy a játékot, illetve annak mindkét epizódját megszerezzük, több módja is lehetséges. Egyrészt július 21-én megjelenik a Watchmen: The End is Nigh The Complete Experience, ami a mozifilm rendezői változatának Blu-ray korongra égetett kiadását, illetve a játék mindkét epizódját is tartalmazza. Ebből értelemszerűen az következik, hogy ezt a változatot PS3 platformon lehet majd futtatni. Az X360 fanok se keseredjenek el, ők is kapnak dobozos verziót még ugyanazon a napon, ami filmes kiadással 49,99 dolláror árához képest csupán 29,99 dollárba kerül. Igaz, ehhez nem jár 25 perccel megtoldott film. Letölthető változatok is lesznek, mégpedig PC (július 29. - 14,99 dollár), PS3 (július 30. - 14,99 dollár) és X360 (augusztus 26. - 1200 Microsoft pont)
platformokon.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)