Hirdetés

Watch Dogs - tölthető az Nvidia driver, hamarosan jön az AMD

|

A Ubisoft üdvöskéje holnap érkezik, és természetesen egyik gyártó sem engedhette meg magának, hogy ne hozza ki a maximumot a kártyákból.

Hirdetés

Már csak egyet kell aludni, hogy megjelenjen a Watch Dogs, és bár a legtöbben napok óta gyűjtjük az erőt, hogy egy szuszra végignyomjuk az egészet, vannak olyanok is, akik nem tudnak aludni az izgalomtól. Hasonló a helyzet például a mi daevünkkel is, csak ő egy PS4 társaságában 3 napja bezárkózott, és azóta is Chicago közlekedési lámpáit hackeli, és okostelefonját sem képes lerakni.

Azt már tudjuk, hogy az egyes grafikai beállítások közt jelentős lesz a különbség, és azt is, hogy bár brutális a gépigény, a Watch Dogs elsősorban a CPU-t teszi majd próbára. Azért a videókártya sem ússza meg a dolgot, így a nagy gyártóknak bizony fel kellett készülniük, termékeik nehogy akár 1 fps-sel is kevesebbet tudjanak magukból kierőltetni a konkurenciánál. Az AMD és az Nvidia is bejelentette, hogy egy új driverrel állnak elő a megjelenésre, és bár az előzetes tervek szerint ezeket csak holnaptól lehetett volna letölteni, az Nvidia frissítése már ma megérkezett.

A felturbózott WHQL driver nem csak a Ubisoft üdvöskéjén segít majd, hanem számos egyéb játékban is produkál némi teljesítménynövekedést. A drivert innen tudjátok letölteni, ahol a changelogra is vethettek egy pillantást. Ha az AMD új drivere is megjön, természetesen arról is szólni fogunk.

Nektek hogy telik a holnap, egész nap hackerkedtek majd, vagy inkább megvárjátok a szombati GameNightot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)