Hirdetés

Watch Dogs - mit hallucinál a hacker? (videó)

|

Újabb élőszereplős rövidfilm készült a Watch Dogshoz, ezúttal a játékmenet egyik legdurvább része, a Digital Trip áll a középpontban.

Hirdetés

Már csak ötöt kell aludni a Watch Dogs megjelenéséig, és bár a rekordméretű eladásokat már most borítékolhatjuk, a Ubisoft brutális marketinggépezete még mindig dübörög. Mostanra sikerült akkora hype-ot keríteni a játék köré, hogy elég hátratett kézzel nézniük, ahogy a rajongók ontják magukból a jobbnál jobb alkotásokat.

A legújabb élőszereplős videó egy Digital Tripet mutat be, amilyennel a játék során is találkozhatunk. Ezt kb úgy kell elképzelni, mintha az ember durva hallucinogén drogok hatása alatt törne zúzna a városban. Ebbe az elmeállapotba különböző hanghatások következtében kerülünk, a szürreális világban pedig különböző feladatokat kell teljesítenünk. Egy ilyen trip része lesz majd a sokat emlegetett robotpók is.

A rajongói kisfilm pontosan egy ilyen esetet mutat be, és meg kell hajolnunk a készítők előtt, ugyanis igencsak pazar munkát hoztak össze. Az animációk, a koreográfia és a vágás is hibátlan, profi módon van összerakva a dolog.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)