Hirdetés

Hamarosan bejelent valamit a Warner Bros.?

|

Felbukkant egy figyelemfelkeltő fotó a Twitteren, amely arra enged következtetni, hogy a Warner Bros. valamilyen nagy bejelentésre készül március elején. De mégis mi lehet az?

Hirdetés

Bár Suicide Squad játékot valószínűleg egy jó darabig nem fogunk kapni, bőven benne van a pakliban, hogy a Warner Bros. még idén leleplezi azt a Batman videojátékot, amely a pletykák szerint a montreali stúdiónál készülget és Damien Wayne-re fókuszál. 

Lehet, hogy előbb megmutatják nekünk a projektet, mint hittük? Az IGN France a Twitteren közzétett a minap egy képet, amelyről az olvasható le, hogy véssük eszünkbe a 2017. március 8.-i dátumot, ugyanis a WB Games készül valamivel: 

Semmilyen további információval nem rendelkezünk arról, hogy mire készül a kiadó, mindazonáltal - és ezt vegyétek spekulációnak a részünkről - a fenti fotó stílusa arra enged következtetni, hogy egy Batman játékot takar a nagy bejelentés, ráadásul az Arkham Knightot is március elején jelentették be két éve. De persze az is megeshet, hogy a szintén régóta pletykált Middle-Earth: Shadow of Mordor 2 lesz a befutó. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)